Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022 (Middelgroot Bedrijf)
20 mei 2022

Stichting kom Leren mag zich de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg 2022 (Middelgroot Bedrijf) noemen! Dit werd afgelopen dinsdag 17 mei bekend gemaakt tijdens het partnerevent van Meet the Youngsters in Venlo.

 

Om regionale bedrijven onder jongeren te promoten heeft Meet the Youngsters voor de 7e keer de verkiezing ‘Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg’ georganiseerd. Middels de verkiezing presenteren bedrijven zich aan studerend Limburg en hun omgeving. Dit jaar hebben er meer dan 165 bedrijven meegedaan. 

 

Deze blijk van waardering is vooral een mooie kroon op het werk van onze ruim 470 collega’s. Vol enthousiasme, positiviteit en doorzettingsvermogen staan zij iedere dag opnieuw voor goed onderwijs. Of dat nu voor de klas is of achter de schermen. Deze prijs is voor hen want samen zijn wij kom Leren!

Maar eigenlijk heeft iedereen die werkzaam is in het basisonderwijs of de kinderopvang al de hoofdprijs in de wacht gesleept: zij werken namelijk in de mooiste vakgebieden ter wereld.
 
Wil jij ook werken voor de Aantrekkelijkste Werkgever van Limburg? Check dan www.werkenbijkomleren.nl.

En is het prachtige Zuid-Limburg nou te ver weg voor jou, in heel Nederland zijn besturen voor primair onderwijs en kinderopvangorganisaties op zoek naar nieuwe medewerkers. Kijk dus vooral eens goed rond om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn.


Uiteraard feliciteren wij ook de 2 andere winnaars: KLG Europe (Groot bedrijf) en Appart (MKB).

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren