Kindpartners

Partners met volledige dagopvang

Op een aantal scholen verzorgt kom Leren naast onderwijs samen met partners volledige dagopvang voor kinderen. Zo zijn er peuterspeelzalen voor de jonge kinderen, tussenschoolse opvang voor kinderen die tussen de middag overblijven en buitenschoolse opvang voor kinderen die voor en/of na school opgevangen moeten worden.

MIK Kinderopvang

MIK participeert steeds vaker in een integraal kindcentrum. In een IKC gaan opvang en onderwijs hand in hand. Kinderen vanaf 0 tot 13 jaar zitten onder één dak. MIK is vooruitstrevend  in de brede Kinderopvang- en IKC ontwikkeling en is daarmee de waardevolle, verbindende en betrouwbare partner voor alle ouders, onderwijsinstellingen en andere ketenpartners.

Spelenderwijs

Spelenderwijs biedt professionele opvang aan in een omgeving waarin kinderen zich veilig en vertrouwd voelen en samen met andere kinderen spelen, leren en zich ontwikkelen. Kinderen worden uitgedaagd om 'spelend wijs en wijzer' te worden.

Samen Spelen

Samen Spelen is een organisatie voor kinderopvang met verschillende locaties verspreid over Maastricht. Kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar kunnen hier terecht in een veilige, geborgen en professionele omgeving waar ze naar hartenlust kunnen spelen, leren en ontdekken. De ontwikkeling van het kind wordt op de voet gevolgd en hieraan wordt met veel plezier een actieve bijdrage geleverd. Samen wordt van elke dag een avontuur, vol nieuwe ontdekkingen, gemaakt.